Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Speuren naar verborgen geheimen van de stad tijdens dit stadsuitje!

Vanaf

€ 29,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
GPS Menutocht

GPS Menutocht

Kaartlezen niet uw ding? Oriënteren met een GPS – iedereen kan het!

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Het klassieke en fanatieke bordspel met de stad als bord!

Vanaf

€ 32,50

per persoon
5 uur
v.a. 25
Steps in the City

Steps in the City

Ontdek de stad met de step en voer diverse opdrachten uit!

Vanaf

€ 38,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze stadsuitjes en eindig met een heerlijk pizza arrangement

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
Levend Stratego

Levend Stratego

Het spannende bordspel als actieve ontdekkingstocht door de stad!

Vanaf

€ 32,50

per persoon
5 uur
v.a. 40
App in the City

App in the City

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto- en filmopdrachten!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Criminal City Game

Criminal City Game

Ontdek de dark side of town met deze maffia game!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Escape in the City

Escape in the City

Ga op zoek naar de codes in de stad en krijg de handboeien los.

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
The Murder Game

The Murder Game

Een spannende zoektocht naar de moordenaar op je Smartphone! Uniek uitje vanaf 8 personen!

Vanaf

€ 25,00

per persoon
3 uur
v.a. 8
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje in Antwerpen

Bedrijfsuitje voor een all-in prijs

Uitjes en Eten organiseerd ook uitjes in Antwerpen. Antwerpen is een stad met historie en cultuur. De stad staat ook bekend om het bruisende nachtleven. Uitjes en Eten zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje Antwerpen geheel in goede banen wordt geleidt. In het centrum van Antwerpen heeft Uitjes en Eten diverse activiteiten die kunnen variëren van een actieve speurtocht tot een strategisch spel. U zult hierbij op vele mooie plekjes van de stad komen. Kortom: Antwerpen heeft veel te bieden voor uw bedrijfsuitje Antwerpen.

Ontdek met elkaar Antwerpen en verplaats je in het verleden van deze historische stad. De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea.

Genieten, ontdekken, teambuilding en natuurlijk lekker eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop. Wij organiseren vele en diversen bedrijfsuitjes. Dit doen wij al jaren lang. Met onze ervaring wordt jullie bedrijfsuitje een groot succes!

Hieronder vindt u een selectie van de bedrijfsuitjes die Uitjes en Eten aanbiedt in Antwerpen. Voor meer bedrijfsuitjes in Antwerpen klikt u hier.


Specialist in groepsuitjes

Antwerpen kent een rijk religieus verleden. Oude gravures van de stad worden gekenmerkt door een veelheid aan torentjes. Naast de kathedraal en de 4parochiekerken van St.-Jacobs, St.-Andries, St.-Walburga en St.-Joris telde de stad namelijk maar liefst 23 kloosterorden, een burchtkerk en een citadelkerk. Dit alles maakt Antwerpen de ideale stad voor uw personeelsuitje. Met veel historie, cultuur en het bruisende nachtleven is er voor ieder wat wils in deze stad. Neem een stadswandeling met diverse spellen met een plattegrond of GPS met bijvoorbeeld een overnachting en dinerspel. Uitjes en Eten regelt het voor u op maat. Een personeelsuitje in Antwerpen om niet te vergeten.

Personeelsuitje Antwerpen

Personeelsuitje in Antwerpen? Antwerpen is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. De Vlaamse stad met cultuur, geschiedenis, winkels van wereldklasse en een bruisend nachtleven biedt vele mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in het Belgische Antwerpen.

Groepsuitje Antwerpen

Antwerpen is één mooiste steden van Europa. Antwerpen is dichtbij en ideaal voor verschillende groepsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of een vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten regelt alles voor het perfecte groepsuitje in de prachtstad Antwerpen.

Puzzeltocht Antwerpen

Historisch Antwerpen is de ideale bruisende plaats voor een verrassende en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook originele en unieke puzzeltochten in combinatie met heerlijk eten en drinken. Zo kunt u ervoor kiezen om een GPS tocht door de stad te doen of een spannend Wie is de Rat spel te spelen.

GPS tocht Antwerpen

De GPS Tocht door de fantastisch mooie Belgische stad Antwerpen is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Dit kan met een bedrijfsuitje of groepsuitje Stads Gamen of GPS Menutocht. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende originele en uitdagende opdrachten.

Teambuilding Antwerpen

Teambuilding in het mooie en historische Antwerpen. Samenwerken en uitdagingen aangaan, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. Leer elkaar beter kennen in deze Belgische prachtstad en leg de basis voor een goede samenwerking in uw bedrijf.

Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Scroll naar boven